Punktudsugning med mange fordele.

Hos Bovament er vi specialister i ventilationsløsninger til industrien, og her spiller punktudsugning en vigtig rolle.

Punktudsugning er den effektive vej til at sikre, at luftbårne forureninger, partikler og støv ikke spreder sig til omgivelserne, og derved beskytter medarbejderen under arbejdsprocessen. Denne type udsugningsanlæg er dermed med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

  • ​Reducering af strømforbruget
  • ​Mindre luftforurening
  • Bedre arbejdsmiljø
  • ​Tilfredse medarbejdere og lavere sygefravær
  • ​Beskyttelse af miljøet

Når der installeres punktudsugning eller en løsning med procesventilation, er det muligt at opnå lavere driftsudgifter i virksomheden på grund af reducerede udgifter til opvarmning af bygningen og et reduceret strømforbrug. Og netop på grund af det lavere energiforbrug og den minimerede luftforurening er denne type ventilation også med til at forbedre miljøet globalt.​

Skræddersyede kvalitetsløsninger.

Anlæg til punktudsugning kommer i mange forskellige udgaver alt efter, hvilke arbejdsområder og forureningstyper der er tale om. Bomavent projekterer altid løsninger ud fra kundens specifikke behov for ventilation.

Vores fokus lægger på et godt indeklima, for den enkelte kunde. Vi leverer kun løsninger, der sikrer den mest stabile og miljømæssige drift både nu og i fremtiden. Vores kompetente medarbejderstab er teknisk stærk og sætter altid høje krav til kvaliteten for derigennem at sikre vore kunder den mest optimale og bedste løsning.

Kontakt

Du er mere end velkommen til at kontakte Bomavent på telefon
86 82 56 22 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde virksomheden inden for punktudsugning. Vi er beliggende ved Silkeborg i Midtjylland, men servicere kunder i hele landet.​