Punktudsugning med mange fordele

Hos Bovament, er vi specialister i ventilationsløsninger til industrien - og her spiller punktudsugning en vigtig rolle.

Punktudsugning er den effektive vej til at sikre, at luftbårne forureninger, partikler og støv ikke spreder sig til omgivelserne, og derved beskytter medarbejderen under arbejdsprocessen.

Denne type udsugningsanlæg er dermed med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

  • ​Reducering af strømforbruget
  • ​Mindre luftforurening
  • Bedre arbejdsmiljø
  • ​Tilfredse medarbejdere og lavere sygefravær
  • ​Beskyttelse af miljøet

Når vi installerer punktudsugning eller en løsning med procesventilation, er det muligt at opnå lavere driftsudgifter i din virksomhed på grund af reducerede udgifter til opvarmning af bygningen og et reduceret strømforbrug.

Og netop på grund af det lavere energiforbrug og den minimerede luftforurening, er denne type ventilation også med til at forbedre miljøet globalt.​

Skræddersyede kvalitetsløsninger


Anlæg til punktudsugning kommer i mange forskellige udgaver alt efter, hvilke arbejdsområder og forureningstyper - der er tale om. Bomavent projekterer altid løsninger ud fra dine helt specifikke behov for ventilation.

Vores fokus lægger vægt på et godt indeklima, skræddersyet ud fra dine behov. Vi leverer kun løsninger, der sikrer dig den mest stabile og miljømæssige drift - både nu og i fremtiden.

Med en kompetent og teknisk stærk medarbejderstab, der altid sætter høje krav til kvaliteten, sikrer vi dig derigennem den mest optimale og bedste løsning.

Kontakt

Du er mere end velkommen til at kontakte Bomavent på telefon
86 82 56 22 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde virksomheden inden for punktudsugning. Vi er beliggende ved Silkeborg i Midtjylland, men servicere kunder i hele landet.​