Komfortventilation og genvindingsanlæg.

Bomavent har stor erfaring og kompetence, i projektering og levering af komfortventilation og genvindingsanlæg. Vi leverer og projekterer herunder til: kontorer, institutioner og butikker, samt til industri, sygehuse, svømmehaller, fitnesscentre mv.

Det gavner klimaet med genvindsanlæg.

Komfortventilation og genvindingsanlæg er ventilationssystemer, der er med til at sikre et behageligt og sundt indeklima. Temperaturen styres automatisk og giver en jævn og behagelig temperatur. Derudover har komfortanlægget et luftskifte, der sikrer indeklimaet mod et forhøjet CO2-indhold. Hvilket gavner både koncentrationen og indlæringsevnen, hos dem der dagligt befinder sig lokalet.

​Ny forskning peger blandt andet på, at genvindingsanlæg og komfortventilation er en vigtig faktor. Især når det drejer sig om børns undervisning og indlæringsevne. Derfor er det i dag blevet lovpligtigt, at installere komfortanlæg, ved nybyggeri af skoler og andre undervisningslokaler.

Stor erfaring med komfortventilation.

Hos Bomavent projekteres genvindingsanlæg med udgangspunkt i kundens krav til luftskifte. Vi har stort fokus på at skabe et godt indeklima og samtidig vælge en løsning, der sikrer en stabil drift samt energioptimering af anlægget. Således at de fremtidige driftsomkostninger, bliver minimeret.

Bomavent har en kompetent og stabil medarbejderstab med mange års erfaring fra ventilationsbranchen. Vi er teknisk stærke og har et højt krav, til kvalitet og langsigtede løsningsmodeller. Vi betragter os dermed som en yderst kompetent sparringspartner, for vore kunder, når det drejer sig om komfortventilation og genvindingsanlæg.

Når vi deltager allerede på projektstadiet, er der stor sandsynlighed for, at der i samarbejde med kunden kan findes den mest optimale løsning. Både teknisk og økonomisk på komfortventilation.

Vi holder til ved Silkeborg og Århus, men varetager opgaver i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 82 56 22, hvis du søger en ekspert inden for komfortventilation og genvindingsanlæg.

Er dine medarbejdere lidt trætte og uoplagte pga. dårligt indeklima ?​ Så overvej komfortventilation eller genvindingsanlæg.

Kontakt os og vi kommer med et forslag til et bedre indeklima. Så er medarbejderne også friske sidst på dagen.

Det er videnskabeligt bevist, at alle præsterer bedre ved et godt indeklima.​