Komfortventilation og genvindingsanlæg

Hos Bomavent, brænder vi for vores fag - og sætter en ære i at udføre opgaverne med sikker hånd og i høj kvalitet.

Vi har stor erfaring og kompetence i projektering og levering af komfortventilation og genvindingsanlæg. Vi leverer og projekterer herunder til bl.a. kontorer, institutioner og butikker, samt til industri, sygehuse, svømmehaller, fitnesscentre mv.

Det gavner klimaet med genvindingsanlæg


Komfortventilation og genvindingsanlæg er ventilationssystemer, der er med til at sikre et behageligt og sundt indeklima. Temperaturen styres automatisk - og giver en jævn og behagelig temperatur.

Derudover, har komfortanlægget et luftskifte, der sikrer indeklimaet mod et forhøjet CO2-indhold. Dette gavner både koncentrationen og indlæringsevnen hos de, der dagligt befinder sig lokalet.

Ny forskning peger blandt andet på, at genvindingsanlæg og komfortventilation er en vigtig faktor. Især når det drejer sig om børns undervisning og indlæringsevne. Derfor er det i dag blevet lovpligtigt at installere komfortanlæg, ved nybyggeri af skoler og andre undervisningslokaler.

Stor erfaring med komfortventilation


Hos Bomavent, projekterer vi genvindingsanlæg med udgangspunkt i dine specifikke krav til luftskifte. Vi har stort fokus på at skabe et godt indeklima og samtidig vælge en løsning, der sikrer en stabil drift samt energioptimering af anlægget. Således, at dine fremtidige driftsomkostninger bliver minimeret.

Vores medarbejderstab er kompetent og stabil, med mange års erfaring fra ventilationsbranchen. Vi er teknisk stærke, og har et højt krav til kvalitet og langsigtede løsningsmodeller. Du kan dermed trygt betragte os som en yderst kompetent sparringspartner, når det drejer sig om komfortventilation og genvindingsanlæg.

Når vi allerede deltager på projektstadiet, er der stor sandsynlighed for, at vi i samarbejde med dig, kan finde den mest optimale løsning. Både teknisk og økonomisk på komfortventilation.

Vi holder til ved Silkeborg og Århus, men varetager opgaver i hele landet. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 82 56 22, hvis du søger en ekspert inden for komfortventilation og genvindingsanlæg.

Kontakt os

Er dine medarbejdere lidt trætte og uoplagte pga. dårligt indeklima?​ Så overvej komfortventilation eller genvindingsanlæg.

Kontakt os og vi kommer med et forslag til et bedre indeklima. Så er medarbejderne også friske sidst på dagen.

Det er videnskabeligt bevist, at alle præsterer bedre ved et godt indeklima.​