Industriventilation og udsugningsanlæg til industrien

Bomavent har stor ekspertise i at tilbyde individuelle løsninger til kunden, når det drejer sig om industriventilation og udsugningsanlæg hertil – både hvad angår nye anlæg, til- og ombygninger, renoveringer samt energioptimering.

Vi servicerer blandt andet i områderne omkring Århus og Silkeborg i Jylland. Hos Bomavent, har vi mangeårig erfaring inden for industriventilation, hvorfor vores medarbejdere har stærke kompetencer på området.

Alle vores medarbejdere lægger stor vægt på en høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om installering af nyt udsugningsanlæg eller optimering af det gamle. Vi sørger altid for fremtidssikrede løsninger - udviklet efter vores kunders individuelle behov.

Ventilation til industrien omfatter blandt andet:

Optimér virksomhedens industriventilation og udsugningsanlæg


Industrien kan ofte have stor gavn af at få gennemgået alle deres ventilations-/udsugningsanlæg med henblik på en energirenovering. Vi tilbyder dig en gennemgang af eksisterende industriventilation. Herefter, kommer vi med et oplæg til, hvor vi med fordel kan foretage renoveringer.

Vores samarbejder er nøje udvalgt, og tæller kun solide velrenommerede producenter. Vi tilbyder kun anerkendte produkter, hvor vi kan stå inde for kvalitet og funktionalitet - uanset hvilken type udsugningsanlæg, der er tale om.

Vi har ingen økonomisk interesse i de anvendte / tilbudte produkter - og kan derfor tilbyde den for dig mest optimale løsning inden for industriventilation og udsugningsanlæg.

Kontakt os og hør mere

Med udgangspunkt i et besøg på jeres virksomhed og en snak om ønsker og muligheder, kommer vi med et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os gerne på telefon 86 82 56 22 for yderligere information om udsugningsanlæg og industriventilation.