Industriventilation og udsugningsanlæg til industrien.

Bomavent har stor ekspertise i at tilbyde individuelle løsninger til kunden, når det drejer sig om industriventilation og udsugningsanlæg hertil – både hvad angår nye anlæg, til- og ombygninger, renoveringer samt energioptimering. Vi servicerer blandt andet i områderne omkring Århus og Silkeborg i Jylland. Hos Bomavent har vi mangeårig erfaring inden for industriventilation, hvorfor vores medarbejdere har stærke kompetencer på området. Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om installering af nyt udsugningsanlæg eller optimering af det gamle – og vi sikrer altid fremtidssikrede løsninger efter vores kunders individuelle behov.

Ventilation til industrien omfatter blandt andet:

Optimér virksomhedens industriventilation og udsugningsanlæg.

Industrien kan ofte have stor gavn af at få gennemgået alle deres ventilations-/udsugningsanlæg med henblik på en energirenovering. Vi tilbyder en gennemgang af eksisterende industriventilation og kommer med et oplæg til, hvor der med fordel kan foretages renoveringer.

Vi samarbejder med solide velrenommerede producenter og tilbyder kun anerkendte produkter, hvor vi kan stå inde for kvalitet og funktionalitet, uanset hvilken type udsugningsanlæg der er tale om.

Vi har ingen økonomisk interesse i de anvendte/tilbudte produkter og kan derfor tilbyde den for kunden mest optimale løsning inden for industriventilation & udsugningsanlæg.

Kontakt os og hør mere.

Med udgangspunkt i et besøg på virksomheden og en snak om ønsker og muligheder, kommer vi med et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 86 82 56 22 for yderligere information, om udsugningsanlæg & industriventilation.