Ventilation og klimaanlæg

Bomavent A/S er et ingeniør- og entreprenørfirma med speciale inden for ventilation og klimaanlæg.​ Med en veletableret og stabil medarbejderstab står vi for løsninger i højeste kvalitet.

Bomavent blev etableret i 1992 og leverer og installerer ventilationssystemer og klimaanlæg af enhver art.

Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om ventilation i boligforeningen, på sygehuset, i skolen eller på arbejdspladsen.

Ventilation og klimaanlæg efter kundens behov

Bomavent er din professionelle samarbejdspartner. Vi garanterer fremtidssikrede kvalitetsløsninger, som altid er tilpasset vores kunderes specifikke behov. 

Tøv derfor ikke med at kontakte os, når det handler om ventilation eller klimaanlæg. Vi servicerer oftest i områderne omkring Silkeborg og Aarhus i Jylland, men vi installerer ventilationssystemer og klimaanlæg i hele landet.

Vores arbejdsområder:

Når Bomavent projekterer og leverer ventilationsløsninger, står vi for hele processen fra start til slut. Inden for ventilation og klimaanlæg betyder det, at vores arbejdsområder blandt andet dækker over:

  • Behovsanalyser
  • Projektudarbejdelse
  • Tilbud
  • Energiberegninger
  • Energioptimering
  • Tegningsdokumentation
  • Service

Tillid til medarbejdere og løsninger

Vi er klar til at rådgive og lytte, så vi i fællesskab finder frem til de rigtige løsninger, som også holder i fremtiden.

Vores geografiske område er hele Midtjylland med udgangspunkt i Silkeborg. Vi løser alle opgaver fra ventilation til energioptimering og service. Sammen med mange af vores faste kunder har vi opbygget et tillidsforhold, hvor vores medarbejdere nærmest betragtes som en del af virksomheden.

Hos Bomavent er en aftale en aftale.